Нови Продукти

ОЦВЕТЯВАЩ ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ

Nude finish hyaluronic


Оцветяващ овлажняващ крем с хиалуронова киселина, съдържащ масло от гроздови семена, скуалан и витамин Е. Копринената текстура оптически скрива бръчките причинени от дехидратация, тушира несъвършенствата и се адаптира към цвета на кожата на лицето. Придава еднакъв искрящ тен. Нанася се сутрин след почистване. Нетно тегло: 30 мл.

РЕГЕНЕРИРАЩ 3-СТЪПКОВ СЕТ

GOLDEN SKIN CAVIAR


3 стъпков пакет за лице (маска-лист, лифтинг серум, дневен крем)

Почистете лицето. Разкъсайте по перфорацията целия пакет.

Стъпка 1 – маска-лист: Ррегенерираща, изглаждаща и успокояваща маска с хитозан, 24-каратова злато и овлажнители на растителна основа. Отделете от пакета маската. Отворете, разгънете и я поставете върху лицето като трябва плътно да прилепне върху кожата. Оставете да действа 15-20 минути. Отстранете я, а остатъка втрийте в кожата.
Стъпка 2 – серум: Лифтинг серум със злато и хайвер с моментален ефект. Видимо изглажда кожа и повдига контурите на лицето. Отворете пакетчето със серума и го нанесете върху лицето.
Стъпка 3 – крем: Дневен крем със злато и хайвер с регенериращ и овлажняващ ефект. След поемането на Лифтинг серума отворете пакетчето с дневния крем и го нанесете с леки движения.
Нетно тегло: 22г+ 1,5 мл + 2 мл.

РЕГЕНЕРИРАЩ 3-СТЪПКОВ СЕТ

TIME CONTROL


3 стъпков пакет за лице (пилинг, маска-лист, фитокомплекс крем)

Сетът осигурява гладка и свежа кожа с изравнен тен.

Стъпка 1 – пилинг: Отстранява мъртвите клетки, подготвя кожата за оптимален ефект от следващите стъпки;

Стъпка 2 – маска-лист с анти-ейдж комплекс и хиалуронова киселина: Изглажда и подобрява плътността на кожата. Отворете пакета, извадете и разгънете маската. Поставете я върху лицето като леко опъвате и притискате. Оставете да действа 15-20 мин. Отстранете маската, а остатъците втрийте в кожата с лек масаж;

Стъпка 3 – Q10 фитокомплекс крем: Стимулира клетъчната регенерация и синтеза на колаген за по-стегната структура на кожата.

СЕТ ХИДРО МАСКА

КОЛАГЕН & АЛОЕ ВЕРА

 + АМПУЛА КОЛАГЕН


Реструктуриращ и овлажняващ сет с колаген и алое вера за подобряване еластичността на кожата и оптимално овлажняване. Подобрява структурата на и я изглажда. За всеки тип кожа.

Маска: всеки трети ден като специална програма за регенерация;

Ампула: 1-2 капки върху почистена кожа всяка вечер. Отгоре се нанася подходящ крем.

GOLDEN SKIN CAVIAR КОМПЛЕКТ ЗА ЛИЦЕ


Дневен крем с хайвер и злато

Гладък дневен крем съдържащ специалния комплекс от хайвер и злато, който го прави перфектна защита против преждевременна загуба на влага в кожата чрез изпаряване. Под въздействието на защитните овлажняващи фактори, кожата се възстановява с по-стегнат и гладък вид. Нанася се сутрин върху Ампулата с хайвер или 24-часовия гел с хайвер от същата серия. Кремът е идеална основа за грим.  Нетно тегло: 50 мл.

Нощен крем с хайвер и злато

Нощен крем с изключително високо качество, който подобрява структурата на кожата. Комплексът от хайвер и злато предпазва епидермиса от дехидратация и така възстановява естественото ниво на овлажняване на кожата. Тя възстановява гладкия си и стегнат вид. Нанася се с леки масажни движения вечер върху Ампулата с хайвер или 24-часовия гел с хайвер от същата серия. Нетно тегло: 50 мл

GSC Гел за очи с хайвер и злато

Охлаждащ и стягащ продукт за очи, осигуряващ максимално овлажняване. Има лека и бързо абсорбираща се текстура. Комбинацията злато, хайвер и Pullan моментално изглажда, релаксира и освежава уморената кожа около очите, стимулира микроциркулацията. Подходящ при „смъкнати клепачи”. Кожата видимо става по-стегната и искрящо свежа. Нанася се сутрин и вечер върху почистена кожа посока от вътрешния ъгъл на окото навън. Съвет: Продуктът може да се нанася както около очите и върху бръчките тип „пачи крак”, така и върху назолабиалните бръчки. Нетно тегло: 15 мл.

golden-skin-roll-on-cavair-eye-gel-web-textЗЛАТНА СЕРИЯ
CAVIAR EYE ROLL-ON


Рол-он за очи

– Охлаждащ и стягащ продукт за очи, осигуряващ максимално овлажняване
– Масажното топче стимулира микроциркулацията
– Лека и бързо абсорбираща се текстура
Кожата около очите видимо става по-стегната и искрящо свежа!

Нанася се сутрин и вечер върху почистена кожа с помощта на апликатор в посока от вътрешния ъгъл на окото навън.

Съвет: Продуктът може да се нанася както около очите и върху бръчките тип „пачи крак“, така и върху назолабиалните бръчки.

Специфични активни съставки:

Злато. В древния Египет фараоните и обкръжението им се възползвали от златото като еликсир на красотата. Златото стимулира клетъчната регенерация и възстановява еластичността и стегнатостта на тъканите. Отраженията на светлината и слънцето от финия златен прашец придава на кожата блясък и оптически намалява дълбочината на линиите и бръчките.
Хайвер. Екстрактът от хайвер комбинира многобройни активни съставки като минерали, витамини, микроелементи, липиди и протеини. Подобрява клетъчния метаболизъм и овлажнява.
Pullulan. Това е полизахарид със стягащ и овлажняващ ефект.

Комбинацията злато + хайвер и Pullan моментално изглажда, релаксира и освежава уморената кожа около очите.

Aloe-vera-Web

РЕГЕНЕРИРАЩ 3-СТЪПКОВ ПАКЕТ С АЛОЕ ВЕРА


3 стъпков пакет за лице (маска, крем за очи, крем)

Съдържа освежаваща и овлажняваща маска, крем за очи и каротинов крем. Сетът осигурява регенерация и овлажняване на кожата на лицето.

Почистете лицето. Разкъсайте по перфорацията целия пакет.

Стъпка 1 – маска: Извадете маската, разгънете я, поставете я върху лицето и с притискане осигурете директен контакт с кожата (трябва да прилепне плътно). Оставете да действа 15-20 минути. Отстранете маската, а остатъците от нея втрийте с масаж.

Стъпка 2 – крем за очи: Отворете пакетчето и нанесете около очите с леки потупвания.

Стъпка 3 – крем: Отворете пакетчето и нанесете върху лицето.

PLATINMEN КОМПЛЕКТ ЗА ЛИЦЕ


Platinmen Душ гел

Измиващ гел с освежаващ мъжки аромат. Почиства без да изсушава кожата и поддържа нормалната ѝ рН. Дава свежо начало на деня ви. Нанася се сутрин и вечер върху навлажнена кожа, втрива се, след което обилно се измива с вода. Изключително подходящ за ежедневна употреба. Нетно тегло: 100 мл.

Platinmen Интензивен 24-часов балсам за лице

Интензивен крем (балсам) за лице, който едновременно ревитализира, успокоява и релаксира. Укрепва собствената защитна бариера на кожата, особено след бръснене, а специално подбрания с платина комплекс против бръчки ги изглажда. Има приятен мъжки аромат. Нанася се сутрин и вечер върху почистена кожа на лицето и особено след бръснене. Нетно тегло: 50 мл.

Platinmen roll-on 24-ч. за очи

Мощната формула но този серум активно контраатакува признаците на умора. Сферата за масаж с охлаждащо действие намалява торбичките, тушира сенките и видимо изглажда линиите. Подобрява еластичността и тонуса на кожата около очите, освежава и възстановява. Внимателно се нанася сутрин и вечер и когато е необходимо около очите, потупвайте леко да поемането му от кожата. Нетно тегло: 15 мл.

.