Терапии


ТЕРАПИЯ ХИАЛУРОНИК3


 • Терапията е подходяща за всеки тип кожа. Благодарение на хиалуроновата киселина с различна големина на молекулата се постига интензивно овлажняване, стягане и изглаждане на кожата. Продуктите не съдържат парабени, минерални масла и алергени.Терапията включва: биоенергетичен масаж – релаксиращ, изглаждащ; масаж на зоната около очите – изключително ефективен при торбички и тъмни кръгове. Предлагат се две разновидности на терапията – за по-млада и дехидратирана кожа и за зряла и дехидратирана кожа.

  терапии

ТЕРАПИЯ „ЗЛАТНА КОЖА


 • Серията е много богата и може да се направят програми както за по-зряла, така и за по-млада кожа.

  Масажът със злато стимулира меридианите и е една специална анти ейдж терапия, която дава повече жизненост и добро самочувствие. Предлагат се три програми: за дълбока хидратация , лифтинг терапия, специална терапия включваща биоенергетичен масаж.

  Видимо подобрение: 38,5% се намалява дълбочината на бръчките, постига се подобрение в еластичността и повишаване хидратацията на кожата, а изглаждащият ефект е забележителен!

  терапии

ТЕРАПИЯ ТАЙМ КОНТРОЛ


 • Една интелигентна анти ейдж технология! Перфектна синергична комбинация от активни елементи: соеви изофлавони, кислород-серазоми, пептиди, серамиди и меки алтернативи на ботулиновия токсин. Дълбочината на бръчките се намалява до 56%. Моментален стягащ и лифтинг ефект. Серията включва Medical beauty продукти за деликатната зона около очите и устните – медицински възможности за ефективна красота. Предлагат се терапии, подходящи за различни видове зряла кожа. Постига се видим лифтинг ефект, стягане на отпусната кожа, намаляване на дълбочината на бръчките, добра поносимост и видим ефект. Може да бъде съставена индивидуална програма за всеки клиент според неговите нужди. Предлагат се няколко програми за околоочния контур и зона около устните и устните.

  терапии

ТЕРАПИЯ СЕНСИ ПЛЮС „КОПРИНЕНА КОЖА” (ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА)


 • „Сенси плюс” успокоява и поддържа кожата без да нарушава естествените ѝ функции като същевременно я стабилизира без никакъв стрес или напрежение. Концепцията на серията е разработена специално за деликатна, чувствителна кожа склонна към алергични реакции. Копринени протеини, бял чай, масло от боабаб, серамиди и водозадържащи или регулиращи фактори (Defensil, Pentavitin, Hydroviton). Дерматологически тестваните активни съставки успокояват сърбежа, балансират и защитават кожата като успокояват зачервяванията и възпаленията. Всички продукти от серията са без оцветители, консерванти и минерални масла. Програмите са три разновидности за различни типове чувствителна и извън хармония кожа.

  терапии

ТЕРАПИЯ „КОКТЕЙЛ ОТ ВИТАМИНИ”


 • Подходящи за всяка уморена, загубила тонус и свежест кожа, която се нуждае от възстановяване на жизнеността ѝ. В същото време терапиите гарантират намаляване дълбочината на бръчките, свежа и сияйна кожа.

  Мощен коктейл от витамини за всеки тип кожа. Комбинацията от витамини, минерали и микроелементи стимулира микроциркулацията и клетъчното възобновяване – действа като неутрализатор на свободните радикали. Микросферите разпръскват навън своите концентрирани активни съставки като ревитализират и стимулират тъканите. Предлагат се три различни терпаии, в две от които се прави специален масаж с ветрилообразни четки на деколтето, лицето и очите. Усещането е страхотно, а резултатът:  …. убедете се сами!

  терапии

ТЕРАПИЯ АЛОЕ ВЕРА „КРАЛИЦАТА НА ПУСТИНЯТА”


 • С продуктите от серията Алое Вера предлагаме разнообразни терапии, между които има превантивни за 17-18-годишни клиенти, така и възстановяващи предназначени за зряла кожа: Базова терапия за млада кожа, Базова терапия за суха, зряла кожа, Базова анти ейдж терапия, Терапия за интензивно овлажняване (изключителен възстановяващ ефект върху кожата след интензивно излагане на слънце), Специална терапия „Биоенергетичен лифтинг” за стягане контура на лицето.

  терапии

ЛЕЧЕБНА ТЕРАПИЯ ТЕРАПИЯ ПРИ РОЗАЦЕЯ И КУПЕРОЗА 


 • Осигурява поддържане на еластичността на кръвоносните съдове и намалява прекомерната пропускливост на endothelium. Нормализира пропускливостта на капилярите и подобрява симптомите, причинени от промени в микроциркулацията. При провеждане на серия от терапии ефектът е забележителен.

  терапии

ЛЕЧЕБНА ТЕРАПИЯ ЗА ПРОБЛЕМНА, МАЗНА И СМЕСЕНА КОЖА


 • Изключително ефективни терапии с добре съчетани, дерматологично тествани продукти. Предлагат се пет различни програми: при акне, при силна форма на акне, за смесен тип кожа, при себорейна олеоза и при суха олеоза.

  терапии