Промоции

427-Silk-Finish+hyaluron-Make-up_Web

 ФОН ДЬО ТЕН SILK FINISH + HYALURON


Гарантира перфектен тен през целия ден. Тази несъдържаща мазнини, ултра трайна формула със светоотразяващи пигменти дава на кожата копринен завършек с добра покривност. Хиалуроновия комплекс и витамините предпазват от дехидратация и действието на свободните радикали. Подходящ за всеки тип кожа. 30мл.-pеф. 427

 

 Q10 ФИТОКОМПЛЕКС СЕРУМ + ФИТОКОМПЛЕКС КРЕМ


Q10 фитокомплекс серум

Комбинира действието на коензима Q10 с това на фитохормоните в идеален продукт за зряла, суха, нуждаеща се от регенерация и с влошено темпо на обмяна кожа. Овлажнява, стяга и подобрява еластичността, намалява дълбочината на бръчките и забавя появата на нови. Нанася се сутрин и вечер след почистване върху лицето, шията и деколтето. Отгоре се нанася  Q10 Фитокомплекс крем.

Q10 Фитокомплекс крем

За зряла кожа, нуждаеща се от възстановяване. Съчетава действието на коензима Q10 и фитосъставките в един уникален продукт. Фитокомплексът от соя стимулира метаболизма и делението на клетките, витамин Е предпазва от вредни влияния. Подобрява еластичността, намалява дълбочината на бръчките до 56%. Съдържа СЗФ 6. Нанася се сутрин и вечер след Q10 Фитокомплекс серум.