A1_1827

Централата на être belle в Германия

 

Компанията е основана преди повече от 35 години, а седалището ѝ се намира в региона на Щутгарт, южна Германия. Стратегията на фирмата е фокусирана върху растежа, както по отношение на количество, така и по отношение на качество и затова кредото на être belle е:

„Успех! Това сме ние.”

Днес около 3000 козметични студия и центрове в Германия работят с продуктите на марката, които също могат да се открият в парфюмерийни магазини и wellness хотели. В целия свят être belle е синоним на изключителни козметични продукти и професионални системи за терапии. Марката присъства в 60 страни в света. Основната задача на être belle е да осигурява на своите партньори и крайни клиенти висококачествени и ефективни продукти на достъпна цена.

être belle непрекъснато разработва иновативни продукти. Отличното качество на продуктите е резултат от многогодишни системни изследвания и разработки. Чрез участие в национални и международни изложения и чрез обмяна на идеи с водещи лаборатории по света être belle винаги може бързо да отговори на изискванията на непрекъснато променящия се козметичен пазар.

Продуктите на être belle отговарят на всички фармацевтични изисквания и наредби. Като международна компания être belle декларира всички съставки в съответствие с INCI и CFTA. Лабораториите на фирмата са с GMP сертификат.

Доверете се на компетентността и професионализма с името être belle!

 

Официален вносител за България е „Синком-България“ ЕООД  – София, бул. „Джеймс Баучер“ № 76, тел. +359 2 963 34 64; +359 88 954 81 07